lunes, 29 de octubre de 2012

PASTIS de FORMATGE "PHILADELPHIA"

Font: Catalina Martorell
Temps total de preparació: 60 minuts
Dificultat: Normal

INGREDIENTS
175 grams de galletes "Maria Marbu"

100 grams de mantega fusa al forn
1 terrina de formatge de 250 grams de "Philadelphia"
100 grams de sucre en pols
1 iogurt natural o 125 grams de formatge fresc cremós

1 ou sencer
melmelada de maduixa (per cobrir)
1 raig de Whisky
1 cullerada de canyella (opcional)


PREPARACIÓ
1. Quan comencem, es posa el forn en marxa a 200 graus, per escalfar.
2. Es piquen les galletes amb la picadora
3. Es fon la mantega al microones o en una cassola.
4. Es mescla la mantega i les galletes, fins fer una pasta.
5. A un motllo baix de uns vint-i-cinc centímetres  s'escampa la pasta per fer la base.
6. S'enforna el motllo amb la base, durant deu minuts fins que tengui consistència.
7. Es bat el iogurt, el formatge "Philadelphia", el sucre i l'ou.Tot ben batut amb un raig de whisky.
8. Es tira tota la mescla a damunt la base, que ha de estar freda.
9. S'enforna dins el forn a 200º durant cinc minuts, i després es baixa a 180º durant vint minuts més.
10. Quan el pastis està fred, es desfà la confitura dins tres cullerades d'aigua calenta i es cobreix.




PAS 2- Es piquen les galletes amb la picadora

PAS 8- Es tira tota la mescla a damunt la base, que ha de estar freda.

PAS 10- El pastís abans de vessar-hi la melmelada