FOTO de DIRECTO al PALADAR
Recepta de Pilar Bassó
Temps total de preparació: 30 minuts
Dificultat: Fàcil
Temps total de preparació: 30 minuts
Dificultat: Fàcil
INGREDIENTS
1 ceba
1 all
3 tomàtigues
1 cullerada de farina
500 grams de ciurons
PREPARACIÓ
1. A una cassola es posa, a foc mitjà, un raig d'oli i la ceba ratllada.
2. Quan la ceba està una mica feta es tira l'all ratllat.
3. Es donen un parell de voltes i s'afegeix la tomàtiga ratllada.
4. Quan la salsa torni taronja, ja està a punt.
5. Es posa una cullerada de farina i es donen dues voltes.
6. Després es posen els ciurons cuits i una mica d'aigua.
7. Es deixa a foc lent que faci xup-xup.
1 all
3 tomàtigues
1 cullerada de farina
500 grams de ciurons
PREPARACIÓ
1. A una cassola es posa, a foc mitjà, un raig d'oli i la ceba ratllada.
2. Quan la ceba està una mica feta es tira l'all ratllat.
3. Es donen un parell de voltes i s'afegeix la tomàtiga ratllada.
4. Quan la salsa torni taronja, ja està a punt.
5. Es posa una cullerada de farina i es donen dues voltes.
6. Després es posen els ciurons cuits i una mica d'aigua.
7. Es deixa a foc lent que faci xup-xup.