jueves, 1 de noviembre de 2012

POLLASTRE amb CEBA

Aquesta és una recepta de les de tota la vida, d'aquelles que han passat de pares a fills
El pollastre, és un dels ingredients, que no falta mai a les nostres cuines i es pot preparar de moltes maneres, aquesta recepta de Pollastre amb ceba és molt senzilla i bona de fer.


Recepta de Pilar Bassó
Temps total de preparació: 45 minuts
Dificultat: Normal

INGREDIENTS
1 Pollastre tallat a trossos
3 Cebes grosses
125 ml. de vi blanc
250 ml. d'aigua
Sal / Pebre
Oli d'oliva

PREPARACIÓ
1. Salpebreu el pollastre i daureu-lo en una paella amb oli calent.
2. Abaixeu el foc i deixeu que es vagi fent durant una estona.
3. Poseu-hi la ceba talada a la juliana.
4. Un cop la ceba estigui transparent, rectifiqueu-ho de sal i tireu un bon raig de vi blanc i un tassó gros d'aigua.
5. Tapeu-ho i deixeu-ho coure uns 45minuts, a foc lent, fins que estigui cuit.
6. Per estar segurs que esta fet, es punxa el pollastre amb una forquilla, per saber si està tendre per dins.

** Opcionalment es poden afegir dos tomàquets pelats i a trossos quan posem la ceba