martes, 6 de noviembre de 2012

CIURONS ESCALDINS

La recepta de ciurons escaldins no té cap secret, encara que convé tenir-la present pel seu bon resultat i pel seu baix cost. Una peculiaritat és que aquest plat, es fa sense gens de sal.
És una manera més de cuinar ciurons, un aliment amb multitud de característiques positives.
Els ciurons estan composts de hidrats de carboni de absorció lenta que permet obtenir energia extra a llarg plaç. També protegeix del colesterol alt, i té una important quantitat de fibra, vitamines i minerals.

Recepta de Catalina Martorell
Temps total de preparació: 30 minuts

Dificultat: Fàcil

INGREDIENTS

1 all fet lamines
1 ceba picada
1 botifarró
1 poc de sobrassada
1 cullerada petita de pebre bo dolç
125 ml. d'aigua
400 grams de ciurons


PREPARACIÓ
1. Dins una cassola es fa un sofrit, molt poc a poc, amb tots els ingredients menys els ciurons.
2. Quan el sofrit està fet, es tiren els ciurons que quedin tapats d'aigua, i es deixen una estoneta, no molt, fins que estiguin cuits.


CIURONS ESCALDINS