És una manera més de cuinar ciurons, un aliment amb multitud de característiques positives.
Els ciurons estan composts de hidrats de carboni de absorció lenta que permet obtenir energia extra a llarg plaç. També protegeix del colesterol alt, i té una important quantitat de fibra, vitamines i minerals.
Recepta de Catalina Martorell
Temps total de preparació: 30 minuts
Dificultat: Fàcil
INGREDIENTS
1 all fet lamines
1 ceba picada
1 botifarró
1 poc de sobrassada
1 cullerada petita de pebre bo dolç
125 ml. d'aigua
400 grams de ciurons
PREPARACIÓ
1. Dins una cassola es fa un sofrit, molt poc a poc, amb tots els ingredients menys els ciurons.
2. Quan el sofrit està fet, es tiren els ciurons que quedin tapats d'aigua, i es deixen una estoneta, no molt, fins que estiguin cuits.
Recepta de Catalina Martorell
Temps total de preparació: 30 minuts
Dificultat: Fàcil
INGREDIENTS
1 all fet lamines
1 ceba picada
1 botifarró
1 poc de sobrassada
1 cullerada petita de pebre bo dolç
125 ml. d'aigua
400 grams de ciurons
PREPARACIÓ
1. Dins una cassola es fa un sofrit, molt poc a poc, amb tots els ingredients menys els ciurons.
2. Quan el sofrit està fet, es tiren els ciurons que quedin tapats d'aigua, i es deixen una estoneta, no molt, fins que estiguin cuits.
CIURONS ESCALDINS