sábado, 3 de noviembre de 2012

GELAT de XOCOLATA

Aquesta recepta de gelat de xocolata, és la primera de les receptes de gelats que pertany al llibre de receptes de Son Pou. Un llibre que ha passat de generació en generació fa quasi cent anys.
Potser algunes receptes de gelats semblin senzilles, però, en realitat la clau d'un bon gelat resideix en la senzillesa dels seus ingredients.

FOTO de cuinantentrevinyes

Recepta de Son Pou
Temps total de preparació: 60 minuts
Dificultat: Fàcil

INGREDIENTS
1 litre de llet sencera
250 grams de xocolata "Nestlé de reposteria"
200 grams de sucre blanc


PREPARACIÓ
1. Dins una cassola començar a desfer la xocolata, a foc lent.
2. Quan la xocolata està desfeta, s'afegeix sa llet i es sucre, i es posa tot a bullir.
3. Tot d'una que bulli es retira la cassola del foc i es posa a refredar a sa gelera.
4. Quan estigui fred es posa a la geladora i es gela.