Potser algunes receptes de gelats semblin senzilles, però, en realitat la clau d'un bon gelat resideix en la senzillesa dels seus ingredients.
FOTO de cuinantentrevinyes |
Recepta de Son Pou
Temps total de preparació: 60 minuts
Dificultat: Fàcil
INGREDIENTS
1 litre de llet sencera
250 grams de xocolata "Nestlé de reposteria"
200 grams de sucre blanc
PREPARACIÓ
1. Dins una cassola començar a desfer la xocolata, a foc lent.
2. Quan la xocolata està desfeta, s'afegeix sa llet i es sucre, i es posa tot a bullir.
3. Tot d'una que bulli es retira la cassola del foc i es posa a refredar a sa gelera.
4. Quan estigui fred es posa a la geladora i es gela.
Dificultat: Fàcil
INGREDIENTS
1 litre de llet sencera
250 grams de xocolata "Nestlé de reposteria"
200 grams de sucre blanc
PREPARACIÓ
1. Dins una cassola començar a desfer la xocolata, a foc lent.
2. Quan la xocolata està desfeta, s'afegeix sa llet i es sucre, i es posa tot a bullir.
3. Tot d'una que bulli es retira la cassola del foc i es posa a refredar a sa gelera.
4. Quan estigui fred es posa a la geladora i es gela.