Temps total de preparació: 60 minuts
Dificultat: Fàcil
INGREDIENTS
6/8 codonys grossos
800 grams de sucre per quilo de codony
PREPARACIÓ
1. Es netegen els codonys i es posen a bullir a una cassola ben grossa, es deixen bullir fins que estan tendres.
2. Quan els codonys estan tendres, es treuen, es posen a assecar i a refredar.
3. Quan els codonys estan refredats, es pelen i es treu tota la popa fins que quedi a trossos petits.
4. La popa es passa per la batedora que quedi bastant desfeta.
5. Es pesa la popa, i es calcula que per cada quilo de popa s'afegeixen 800 grams de sucre.
6. La popa i el sucre es posen a dins una cassola a foc alt.
7. A partir d'aquí hem de remenar la mescla sense parar durant 40 minuts. Si deixem de remenar pot quedar tot aferrat a la cassola.
8. Després de 40 minuts es fan les barres del codonyat en calent.
CODONYAT