Aquesta recepta de Mousse de Xocolata de Can Nicolau, és una mica especial, per la seva intensitat de sabor i gran consistència, és una crema molt concentrada de gust i textura.
FOTO del BLOG bojosperlacuina |
Recepta de Catalina Martorell
Temps total de preparació: 45 minuts
Dificultat: Fàcil
INGREDIENTS
800 grams de xocolata Nestlé
150 grams de mantega
150/200 grams de sucre en pols
4 ous
INGREDIENTS
800 grams de xocolata Nestlé
150 grams de mantega
150/200 grams de sucre en pols
4 ous
ELABORACIÓ
1. Es comença, separant els vermells dels blancs dels ous. Els vermells es reserven.
2. Els blancs es pugen a punt de neu mesclats amb el sucre.
3. A continuació, desfem la xocolata al bany María.
4. Quan la xocolata està desfeta, se li afegeix la mantega perquè també es desfaci. Quan està tot ben desfet, es retira del bany María.
5. Ara, hi anem afegint els vermells dels ous d'un en un, procurant mesclar-los bé, i que quedin ben integrats.
6. Quan la mescla estigui bé, hi afegim els blancs pujats a punt de neu que hem mesclat amb el sucre, anant alerta que no baixin els blancs.
7. Al final, tot estigui formant una mescla uniforme, es col·loca dins la gelera.