miércoles, 28 de noviembre de 2012

MOUSSE de XOCOLATA

La mousse consisteix en una crema suau i esponjosa, servida sola dins una copa o acompanyada de crema Chantilly.
Aquesta recepta de Mousse de Xocolata de Can Nicolau, és una mica especial, per la seva intensitat de sabor i gran consistència, és una crema molt concentrada de gust i textura.

FOTO del BLOG bojosperlacuina

Recepta de Catalina Martorell

Temps total de preparació: 45 minuts
Dificultat: Fàcil

INGREDIENTS

800 grams de xocolata Nestlé
150 grams de mantega
150/200 grams de sucre en pols
4 ous

ELABORACIÓ
1. Es comença, separant els vermells dels blancs dels ous. Els vermells es reserven.
2. Els blancs es pugen a punt de neu mesclats amb el sucre.
3. A continuació, desfem la xocolata al bany María.
4. Quan la xocolata està desfeta, se li afegeix la mantega perquè també es desfaci. Quan està tot ben desfet, es retira del bany María.
5. Ara, hi anem afegint els vermells dels ous d'un en un, procurant mesclar-los bé, i que quedin ben integrats.
6. Quan la mescla estigui bé, hi afegim els blancs pujats a punt de neu que hem mesclat amb el sucre, anant alerta que no baixin els blancs.
7. Al final, tot estigui formant una mescla uniforme, es col·loca dins la gelera.