lunes, 26 de noviembre de 2012

ROSQUILLES d'ANÍS FRITES

La recepta de les Rosquilles d'anís que present a continuació està copiada del Bloc "El Monstruo de las Galletas", del cuiner aficionat Daniel Martínez Pérez, que té un bloc dedicat exclusivament a receptes de pans, galletes, gelats, magdalenes  i postres de tot tipus, colors i textures.
Per fer aquesta recepta, utilitzau oli vegetal, per exemple de gira-sol,  ja que el oli d'oliva dona massa gust a la rosquilla.
També tindrem en conta, la candidat de farina que hi posam, si ens passem quedaran unes rosquilles massa dures.

Recepta del Bloc "El Monstruo de las Galletas"
Temps total d'elaboració: 45 minuts
Dificultat: Normal

INGREDIENTS per fer 30 ROSQUILLES
2 ous
100 grams de sucre blanc
80 ml. de llet
80 ml. d'oli vegetal
50 ml. d'anís
ratlladura de 1/2 llimona
350/400 gr. de farina fluixa
1 cullerada petita de "Levadura Royal"
sucre blanc per arrebossar

PREPARACIÓ
1. Batem lleugerament els ous amb el sucre. I anem afegint, poc a poc, la llet, l'oli i l'anís. Al final afegim també, la ratlladura de llimona i donam dues voltes més.
2. Després afegim la farina mesclada amb el llevat. Primer, afegim 300 grams, i quan estigui ben mesclada comprovam com està la massa. Ha de estar compacta, però tirant a tova i lleugerament enganxosa. Si esta massa líquida, hi afegim la resta de la farina.
3. Tapam la mescla, i la deixem reposar un minuts, ben tapada.
4. Per fer les rosquilles ens untem les mans amb una mica d'oli i anem agafant porcions de massa d'uns 15/20 grams. Feim bolletes i les anem deixant damunt d'un paper de cuina. Mentrestant posem a escalfar l'oli dins una paella.
5. Quan l'oli estigui a punt, feim un forat amb el dit a cada bolleta de massa, de tal manera que quedi formada una rosquilla d'uns 4/5 centímetres.
6. Les bolletes es posem a fregir dins l'oli, però un detall important, l'oli no pot estar molt calent, perquè sinó es podem cremar per fora i fer poc per dins, quedant crues.
7. A mesura, que les anem traient de la paella, les col·loquem damunt un paper absorbent, e immediatament las passem per sucre.


Els ingredients

PAS 5. Quan l'oli estigui a punt, feim un forat amb el dit a cada bolleta,
de tal manera que quedi formada una rosquilla d'uns 4/5 centímetres.

ROSQUILLES d'ANÍS FRITES