Per fer aquesta recepta, utilitzau oli vegetal, per exemple de gira-sol, ja que el oli d'oliva dona massa gust a la rosquilla.
També tindrem en conta, la candidat de farina que hi posam, si ens passem quedaran unes rosquilles massa dures.
Recepta del Bloc "El Monstruo de las Galletas"
Recepta del Bloc "El Monstruo de las Galletas"
Temps total d'elaboració: 45 minuts
Dificultat: Normal
INGREDIENTS per fer 30 ROSQUILLES
2 ous
100 grams de sucre blanc
80 ml. de llet
80 ml. d'oli vegetal
50 ml. d'anís
1 cullerada petita de "Levadura Royal"
sucre blanc per arrebossar
INGREDIENTS per fer 30 ROSQUILLES
2 ous
100 grams de sucre blanc
80 ml. de llet
80 ml. d'oli vegetal
50 ml. d'anís
ratlladura de 1/2 llimona
350/400 gr. de farina fluixa1 cullerada petita de "Levadura Royal"
sucre blanc per arrebossar
PREPARACIÓ
1. Batem lleugerament els ous amb el sucre. I anem afegint, poc a poc, la llet, l'oli i l'anís. Al final afegim també, la ratlladura de llimona i donam dues voltes més.
2. Després afegim la farina mesclada amb el llevat. Primer, afegim 300 grams, i quan estigui ben mesclada comprovam com està la massa. Ha de estar compacta, però tirant a tova i lleugerament enganxosa. Si esta massa líquida, hi afegim la resta de la farina.
3. Tapam la mescla, i la deixem reposar un minuts, ben tapada.
4. Per fer les rosquilles ens untem les mans amb una mica d'oli i anem agafant porcions de massa d'uns 15/20 grams. Feim bolletes i les anem deixant damunt d'un paper de cuina. Mentrestant posem a escalfar l'oli dins una paella.
5. Quan l'oli estigui a punt, feim un forat amb el dit a cada bolleta de massa, de tal manera que quedi formada una rosquilla d'uns 4/5 centímetres.
6. Les bolletes es posem a fregir dins l'oli, però un detall important, l'oli no pot estar molt calent, perquè sinó es podem cremar per fora i fer poc per dins, quedant crues.
7. A mesura, que les anem traient de la paella, les col·loquem damunt un paper absorbent, e immediatament las passem per sucre.
2. Després afegim la farina mesclada amb el llevat. Primer, afegim 300 grams, i quan estigui ben mesclada comprovam com està la massa. Ha de estar compacta, però tirant a tova i lleugerament enganxosa. Si esta massa líquida, hi afegim la resta de la farina.
3. Tapam la mescla, i la deixem reposar un minuts, ben tapada.
4. Per fer les rosquilles ens untem les mans amb una mica d'oli i anem agafant porcions de massa d'uns 15/20 grams. Feim bolletes i les anem deixant damunt d'un paper de cuina. Mentrestant posem a escalfar l'oli dins una paella.
5. Quan l'oli estigui a punt, feim un forat amb el dit a cada bolleta de massa, de tal manera que quedi formada una rosquilla d'uns 4/5 centímetres.
6. Les bolletes es posem a fregir dins l'oli, però un detall important, l'oli no pot estar molt calent, perquè sinó es podem cremar per fora i fer poc per dins, quedant crues.
7. A mesura, que les anem traient de la paella, les col·loquem damunt un paper absorbent, e immediatament las passem per sucre.
Els ingredients
PAS 5. Quan l'oli estigui a punt, feim un forat amb el dit a cada bolleta,
de tal manera que quedi formada una rosquilla d'uns 4/5 centímetres.
ROSQUILLES d'ANÍS FRITES