domingo, 18 de noviembre de 2012

SANGRIA

Encara que la recepta de la sangria és molt senzilla, té el seu petit secret. La sangria s'ha de preparar dues o tres hores abans de beure-la. El motiu és que al llarg d'aquestes tres hores es produeix la maceració de la fruita barrejada amb el vi, que provoca que tota la beguda agafi un gust de fruita imprescindible pel sabor del producte final, i si es deixa més de tres hores les característiques de la sangria canvien per efecte de la fermentació de la fruita.



Recepta del Blog: 
directoalpaladar
Temps total de preparació: 3 hores
Dificultat: Fàcil

INGREDIENTS

1 litre de vi tint jove tipus "Sangre de Toro"
1 llauna de Fanta de taronja
2 plàtans
1 melicotó
1 poma
1 taronja
El suc d'una taronja
El suc d'una llimona

ELABORACIÓ
01. Dins un bol prou gran abocam el vi.
02. Se suca una taronja i una llimona, i es reserva.
03. Es talla l'altra taronja a rodanxes amb pell i tot.
04. Es pela i es talla la resta de la fruita a quadres o a rodanxes
05. Dins el bol, es barreja tota la fruita amb el vi.
06. Es deixa el bol tapat amb un paper de film dins la gelera, imprescindible entre dues i tres hores.
07. Abans de servir la sangria, s'afegeix una llauna de refresc carbònic de taronja tipus Fanta.
08. Per servir la sangria, s'aboca tot el líquid amb els trossos de fruita i abundant gel dins un pitxer de vidre.