Aquesta és un tipus de coca que tenim a casa, damunt de la taula de la cuina, tota la setmana fins que s'acaba, per a continuació enfornar-ne un altra i aixÍ successivament.
Recepta de Núria Barrera
Temps total de preparació: 30 minuts
Dificultat: Fàcil
INGREDIENTS
1 iogurt de llimona
1 tassa de iogurt d'oli de gira-sol ecològic
2 tasses de iogurt de sucre moreno
3 tasses de iogurt de farina integral
1 sobre de llevat "Royal"
1 raig de Rom negre
el suc de una taronja
3 ous
PREPARACIÓ
1. Es separen els blancs del vermells dels tres ous. Es pugen els blancs a punt de neu. Es reserven.
2. Amb la batedora es mescla dins un bol: el iogurt de llimona, l'oli, el sucre moreno, la farina integral, el llevat, el raig de Rom el suc de taronja i els vermells del tres ous.
3. Quan està tot ben mesclat, s'afegeixen els blancs dels ous que hem reservat, molt poc a poc perquè no baixin.
4. Quan està tot mesclat, es vessa la mescla dins un motllo, preferent rectangular, i s'escampa sucre moreno per damunt perquè es faci una crosta dolça.
5. Per enformar la coca tenim el forn escalfat prèviament En total s'enforna uns 30 minuts a 180º, encara que poden tenir el forn a 200º, els primers 5 minuts i després baixar-ho.
COCA INTEGRAL