La recepta de Tagliatelle amb boletus confitats és una d'aquestes receptes ràpides, bones de fer i saboroses alhora.
La nata fresca suavitza el sabor fort del boletus, però hem de tenir en compte d'escórrer be l'oli de la conserva perquè el plat no sigui massa pesat.
Recepta de "La cocina delokos"
Temps total de preparació: 30 minuts
Dificultat: Fàcil
INGREDIENTS
500 gr. de tagliatelle secs
1 llauna de boletus confitats en oli
100 ml. de creme fraîche
1 raig de llet sencera
1 ceba
oli de oliva verge extra
sal / pebre negre
formatge parmesà rallat
1 all
julivert
ELABORACIÓ
1. En primer lloc, es pica la ceba molt fina i s'ofega dins una paella amb un poc d'oli, cuinant-la fins que estigui ben daurada.
2. En aquest moment, afegim una picada d'all i julivert i els boletus ben escorreguts i tallats a quarts. Seguim cuinant tot junt uns minuts.
3. Afegim la crema i puja'm el foc a un punt de bullit suau.
4. Salpebrem i coguem uns minuts més, afegint una mica de llet per alleugerir la salsa. Quan estigui feta, es reserva.
5. Mentre s'està acabant de fer la salsa, posem la pasta a coure el minuts que ens indica el paquet. Quan estigui cuita s'escorre.
6. Vessem la paella amb el boletus, damunt de la pasta cuita, i rallem una mica de formatge parmesà per acompanyar.
La nata fresca suavitza el sabor fort del boletus, però hem de tenir en compte d'escórrer be l'oli de la conserva perquè el plat no sigui massa pesat.
Recepta de "La cocina delokos"
Temps total de preparació: 30 minuts
Dificultat: Fàcil
INGREDIENTS
500 gr. de tagliatelle secs
1 llauna de boletus confitats en oli
100 ml. de creme fraîche
1 raig de llet sencera
1 ceba
oli de oliva verge extra
sal / pebre negre
formatge parmesà rallat
1 all
julivert
ELABORACIÓ
1. En primer lloc, es pica la ceba molt fina i s'ofega dins una paella amb un poc d'oli, cuinant-la fins que estigui ben daurada.
2. En aquest moment, afegim una picada d'all i julivert i els boletus ben escorreguts i tallats a quarts. Seguim cuinant tot junt uns minuts.
3. Afegim la crema i puja'm el foc a un punt de bullit suau.
4. Salpebrem i coguem uns minuts més, afegint una mica de llet per alleugerir la salsa. Quan estigui feta, es reserva.
5. Mentre s'està acabant de fer la salsa, posem la pasta a coure el minuts que ens indica el paquet. Quan estigui cuita s'escorre.
6. Vessem la paella amb el boletus, damunt de la pasta cuita, i rallem una mica de formatge parmesà per acompanyar.