Recepta de Núria Barrera
Temps total de preparació. 30 minuts
Dificultat. Fàcil
INGREDIENTS per 4 PERSONES
1 KG. de macarrons
300 grams de carn de porc picada
200 grams de carn de vedella picada
1 ceba
3 tomàtigues
2 bitxos
oli
sal
PREPARACIÓ
1. Es posa aigua a bullir dins una cassola, i es bullen els macarrons durant el temps que posa el paquet. En acabar, es reserven.
2. Mentrestant, dins una paella, amb un raig d'oli, sofregim els bitxos tallats en 7/8 trossos durant 30 segons.
3. A continuació, es tira la ceba picada i es deixa fer fins que quedi tova.
4. Quan la ceba esta a punt, es tira la carn salpebrada. Es deixa, fins que esta daurada.
5. Quan la carn està daurada, es tira la tomàtiga rallada. Es deixa que es faci, fins que estigui sofregida, uns cinc minuts aproximadament.
6. Quan estiguin fets als macarrons, s'escorren fins que quedin sense aigua. I els barregen amb la salsa sofregida. Ja estan a punt per servir.
MACARRONS COENTS