Recepta de Catalina Martorell
Temps total de preparació: 30 minuts
Dificultat: Fàcil
INGREDIENTS
1 kg de farina fluixa (paquet vermell)
300 grams de saïm
300 grams de sucre
125 ml d'oli (1 tassa petita)
125 ml de suc de taronja (1 tassa petita)
2 ous
PREPARACIÓ
1. Es pesa tot i es fa es suc de taronja.
2. Se separen els dos vermells dels ous i es guarden.
3. Es mescla amb ses mans, dins un bol, es saïm, s'oli, es suc de taronja i els dos vermells d'ou.
4. Després dins es bol, s'afegeix es sucre i es mescla tot ben mesclat.
5. Quan està tot ben mesclat, es va tirant a poc a poc sa farina fins a fer una bona massa.
6. Després, es va estirant sa massa fins que quedi igualat del mateix gruix, amb un rodet d'amassar.
7. Quan sa massa està ben estirada, es van fent es crespells amb es motlles de ses figures.
8. S'enforna dins una llauna plana de 10 a 12 minuts a 180 ºc, però vigilant que no es cremin, perquè són bons de coure.
Els estris |
PAS 6. Es va estirant sa massa fins que quedi igualat del mateix gruix, amb un rodet d'amassar |
PAS 7. Quan sa massa està ben estirada, es van fent es crespells amb es motlles de ses figures |