domingo, 5 de diciembre de 2021

FLAM de COCO

El flam és un dels postres més populars a la rebosteria gràcies a la seva gran versatilitat que permet moltes combinacions amb diferents ingredients. Aquesta recepta de flam de coco pertany a la sèrie "Cata Mayor", format televisiu on rellevants xefs del món gastronòmic cuinen receptes senzilles de plats populars.


Recepta de Ada Parellada.
Temps total de preparació. 10 minuts.
Dificultat. Fàcil

INGREDIENTS
6 ous
400 grams de llet de coco
400 grams de llet condensada
70 grams de coco ratllat
50 grams de sucre blanc
1 llimona

PREPARACIÓ
01. Primer, prepararem el caramel. Dins una cassola a baixa temperatura es posa el sucre amb 3 cullerades soperes d'aigua i el suc de mitja llimona.
02. Quan el caramel està fet, s'aboca ben escampat dins una flamera.
03. A continuació preparem el flam. Dins un bol es baten suaument a mà els 6 ous amb la llet condensada.
04. Quan la mescla està batuda s'afegeix la llet de coco i continuem batent.
05. Quan la llet està integrada s'incorpora el coco ratllat i s'acaba de batre.
06. Quan la mescla està batuda s'aboca dins la flamera on abans hem escampat el caramel.
07. Seguidament, enfornem el flam al bany maria dins una safata amb dos dits d'aigua.
08. El forn ha d'estar a 140 graus durant 1 hora i quart.
09. Desemmotllem en fred i servim.


👉VIDEO RECEPTA FLAM de COCO de ADA PARELLADA